ADVERTISING
07 May 2022

Fira ÀPAT Tarragona

Fira ÀPAT és la fira professional dels aliments produïts a Catalunya, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Durant tres dies, els productors i elaboradors de productes agroalimentaris catalans podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com a consumidors finals.

MASTERCLASS DE CLOTXA
Com preparar un plat tradicional típic de les comarques de La Ribera d’Ebre, El Priorat i la Terra Alta. De la mà del conegut xeff Sergi de Meià (Cuina d’Arrel). L´ esmorzar de pagès de les Terres de l´Ebre torna a les taules. I aquí us mostrarem com preparar una Clotxa de restaurant de primera categoria.

TALLER D´ARRÒS AMB PEIX
Treballar l´arròs no és tasca fàcil. En aquest taller podrem veure la importància de la cocció, dels ingredients i de la recepta. Ho farem a través d´ un arròs de gamba, calamars i musclos de la mà de l´ Óscar Lafuente del Restaurant La Xarxa Tarragona

TALLER DE PASTISSETS
Els pastissets de la zona de Tarragona i Terres de l´Ebre és segurament un dels postres més exquisits que existeixen. Tothom que els prova vol repetir. Podrem gaudir d´aquesta activitat de la mà de Pastissets Pinyol, que venen de Rasquera, un municipi de la comarca de Ribera de l´Ebre.

Compartir en facebook
Compartir en twitter
Compartir en linkedin